Akadozott életvitelből csírába fakadni - ifjúsági élet

2013.02.13 08:46

Nem állt meg az élet, de nem is szökkent szárba a csíra oly annyira, hogy látványos legyen.

Azok számára írom ezt a pár sort, akik szeptember óta nem hallottak rólunk semmi újat, hisz megállt az élet itt a honlapon. Sok magán, de közösségi tevékenység, na persze a hanyagság is hozzájárult mindehhez.

De elárulom ugyanakkor az iskolakezdő ifimise óta sikerült életbe léptetni havi egy Szentségimádást is. Megtartottunk egy Adventi lelkinapot sok áldással :) Ezenkívül jó hír számunkra, hogy a Tisztelendőnk is belkapcsolódott hozzánk december óta és ő készül minden alkalomra. Meghívást kaptunk Tölgyesre, hogy a lelkinapon segítsünk be és részt vegyünk, hisz ők is eljöttek mihozzánk :) Ezenkívül többször is egyik-másik emberkénél ültünk össze. Karácsonykor megénekeltük a papjainkat és sokan együtt is szilvesztereztünk. Both Dávid volt Tisztinket sajnos nem tudtuk meglátogatni, de teszünk még rá kísérletet, hogy összehozzuk :)

A legutóbbi nagy összeröffenés most hétvégén vasárnap volt :) Farsangi bulit tartottunk, ahova a környező ifiseket is meghívtuk. Nem a nagy létszám közel 50, hanem a lelkesedés volt kimagasló :) várjuk, a következő programjainkat:

- Nagyböjti lelkinap

- Nagyböjti lelkigyakorlat

- Both Dávid Tisztelendő meglátogatása

- Húsvéti határkerülés